Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 21 de maig

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 21 de maig a les 20.00 hores.

Aquesta actuació de neteja i desinfecció és una mesura més de prevenció per ajudar a la no propagació de la pandèmia originada per la COVID-19.

La solució utilitzada és una concentració molt baixa però efectiva d’aigua amb un 2% d’hipoclorit sòdic (lleixiu) i no suposa cap risc per a persones o animals, pel qual no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis ni vehicles. Aquesta solució desinfectant d’aigua i lleixiu està recomanada pel mateix departament de sanitat de la Generalitat de Catalunya, i per tant, advertim que en el supòsit de ser-ne al·lèrgic caldrà no sortir al carrer durant l'actuació.

La intervenció es durà a terme el dia 21 de maig a les 20 h.

Finalment demanem als veïns i veïnes del municipi que en la mesura que sigui possible, no estacionin els vehicles a la via pública durant el dia de la intervenció per poder fer una correcta actuació de neteja i desinfecció.

Moltes gràcies a tots els veïns i veïnes per seguir les recomanacions que us anem donant i agrair també al grup de voluntaris que no han dubtat ni un moment en posar la seva maquinària i el seu temps a disposició de l'ajuntament per dur a terme les tasques de neteja i desinfecció.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 12:02