Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 30 d'abril

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 30 d'abril a les 20 h.

Aquesta actuació de neteja i desinfecció és una mesura més de prevenció per ajudar a la no propagació de la pandèmia originada per la COVID-19.

La solució utilitzada és una concentració molt baixa però efectiva d’aigua amb un 2% d’hipoclorit sòdic (lleixiu) i no suposa cap risc per a persones o animals, per la qual cosa no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis ni vehicles.

Aquesta solució desinfectant d’aigua i lleixiu està recomanada pel mateix Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i, per tant, advertim que en el supòsit de ser-ne al·lèrgic caldrà no sortir al carrer durant l'actuació.

La intervenció es durà a terme el 30 d'abril a les 20 h.

Finalment, demanem als veïns i veïnes del municipi que, en la mesura que sigui possible, no estacionin els vehicles a la via pública durant el dia de la intervenció per poder fer una correcta actuació de neteja i desinfecció.

Moltes gràcies a tots els veïns i veïnes per seguir les recomanacions que us anem donant i agrair també al grup de voluntaris que no han dubtat ni un moment en posar la seva maquinària i el seu temps a disposició de l'Ajuntament per dur a terme les tasques de neteja i desinfecció.

Darrera actualització: 29.04.2020 | 13:41