ECO Sant Cugat 2022

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquest any l’Eco Sant Cugat celebra la vintena edició.

Els dies 22, 23, 24 i 25 de setembre el nostre municipi tornarà a ser el referent mediambiental de la comarca i voltants.

I en aquest 20è aniversari hem preparat una programació especial amb múltiples activitats que tenen com a nucli central la divulgació de l’ecologia, la defensa del medi ambient i la lluita contra l’escalfament global i el canvi climàtic.
Des d’aquestes línies volem expressar un agraïment molt especial a totes les persones que han impulsat la fira i que han permès arribar fins aquí.

Ho celebrarem amb diverses activitats que hem preparat per a l’ocasió, des de la projecció de la premiada pel·lícula Alcarràs, com a acte d’inauguració de la Fira el divendres al vespre; passant per una tarda de dissabte amb activitats familiars; donant un valor especial a l’espai gastronòmic amb un dinar del Cigró d’Or; i, evidentment, programant un diumenge de Fira amb estands i expositors, i tallers i activitats per a tots els públics.

Aquesta és una edició molt especial, i és que vint anys no es fan cada dia! Esperem que hi participeu i gaudiu molt de les activitats que hem programat.

Podeu consultar el triptic amb tota la programació clicant aquí.

Darrera actualització: 16.09.2022 | 13:20