Iniciativa solidària persones refugiades i joves migrats sols

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 00:00

Les tècniques del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Diputació a l’Alt Penedes aquest hivern hem dut a terme una iniciativa solidària amb l’objectiu de dinamitzar el col·lectiu de gent gran en temps de confinament. La iniciativa ha consistit en teixir complements d’hivern (gorros, bufandes, colls…) per a les persones refugiades a través de la CCAR (Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats) i per als joves migrats sols, a través d’Actua, cooperativa d’iniciativa social de Vilafranca.

Abans de final d'any, es van aconseguir més de 250 peces entre els municipis de Mediona, Sant Quintí de Mediona, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Avinyonet, Sant Cugat Sesgarrigues, la Granada, Santa Fe, Puigdàlber i el Pla del Penedès, que van ser entregats a les persones corresponents de diferents centres: SPAAI Llar Avinyonet, SPAAI Llar Josep Raventós d'Ordal, SPAAI Llar Vilanova i a un pis assistit per a joves extutelats de Vilafranca.

Paral·lelament, més enllà del Penedès, també es van fer arribar als beneficiaris dels dispositius residencials d'acollida dels programes que gestiona la CCAR, a Barcelona. 

Les tècniques de dinamització volem donar les gràcies a totes les persones que van dedicar el teu temps a teixir, com també a CCAR i Actua per la seva predisposició i col·laboració amb aquesta iniciativa solidària.

Darrera actualització: 07.03.2021 | 19:08