L'aula virtual es trasllada

Dimarts, 14 de novembre de 2017 a les 00:00

Aquest mes s’ha traslladat l’Aula Virtual a la Sala de Lectura Antoni Margarit. L’Aula Virtual ha estat 10 anys en funcionament i ha permès acostar les noves tecnologies i facilitar-ne el domini a tota la ciutadania, des dels més petits als més grans, oferint unes eines en línia que a dia d’avui són tan bàsiques en la feina i en la vida diària.

Durant tot aquest temps ha estat un punt TIC amb ordinadors connectats en xarxa amb accés a Internet, i amb programari lliure actualitzat. Aquest és potser una de les característiques més importants, ja que el sistema operatiu Linkat, és la distribució educativa de GNU/Linux que ofereix el Departament d'Ensenyament. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Instal·lació d’ordinadors a la Sala de Lectura

Des de principis de curs hem instal·lat 4 ordinadors a la Sala de Lectura Antoni Margarit, i des d’ara qui vulgui utilitzar-los o navegar per Internet ho podrà fer des d’aquest espai.

Els horaris d’obertura de la Sala de Lectura Antoni Margarit son els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h.

Darrera actualització: 07.03.2020 | 14:01