Mural col·laboració pel 8M a Sant Cugat Sesgarrigues

Divendres, 12 de febrer de 2021 a les 00:00

Amb motiu del Dia de la Dona, el proper 8 de març del 2021, les regidories d’Igualtat i de Joventut han proposat a l'artista vilafranquina Mariona Ríos de realitzar un mural a la plaça de l’Ajuntament, conjuntament amb les nenes, noies i dones del poble.

Creiem que aquesta col·laboració ha de ser-hi des del començament i volem que cada una de vosaltres hi tingueu veu per sentir-vos-el vostre.

D’aquesta manera, hem fet un qüestionari perquè ens pugueu fer arribar les vostres propostes i opinions, el podeu omplir online clicant aquí, i també en format paper als comerços del municipi. Necessitaríem que ens retornéssiu el qüestionari abans del dia 22 de febrer el podeu dipositar a la bústia de l’Ajuntament.

El mural el pintarem la setmana de l’1 de març, en diferents franges horàries i organitzant-nos en grups reduïts seguint totes les mesures de seguretat per la prevenció de la COVID-19.

En el qüestionari us demanem una adreça de correu electrònic per poder posar-nos en contacte amb vosaltres per informar-vos del dia i hora que podeu venir a pintar el mural, per tal de que no coincidim moltes persones a la vegada. També ens podeu fer arribar un correu electrònic per apuntar-vos a l’activitat a l’adreça scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.cat o per whatsapp al 628 379 943.

Us animem a totes a participar-hi.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 16:35