Nou Consell de Joves

Dijous, 25 de març de 2021 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues volem impulsar un nou Consell de Joves, un espai de participació, iniciativa i implicació dels i les joves del municipi.

Serà un òrgan consultiu independent, però emmarcat dins d’un projecte de participació ciutadana que donarà continuïtat al Consell d’Infants i facilitarà que els i les joves mantinguin el seu espai de participació i interlocució al municipi, creant una xarxa associativa, democràtica i cívica.

Es farà una reunió mensual i en elles es podran proposar millores per Sant Cugat, donar l’opinió i prendre decisions en temes que afecten directament als i les joves, entre d’altres coses.

En podeu formar part joves del municipi entre 12 i 16 anys (ampliable fins als 18) a títol individual, o representant alguna entitat. Per apuntar-vos-hi heu d’omplir la butlleta d’inscripció indicant-nos les dades i els dies disponibles per fer les reunions, i entregar-la a l’Ajuntament. La butlleta la podeu trobar als enllaços adjunts.

El dimarts 30 de març a les 18h farem una sessió de presentació on us explicarem amb detall en què consistirà el Consell.

Inscriviu-vos a aquesta sessió al 616 405 218 o al correu paretaao@santcugatsesgarrigues.cat

Si tens propostes, suggeriments, iniciatives o idees, no ho dubtis. Ara és el moment!

Darrera actualització: 30.03.2021 | 17:10