Nous projectes d’inserció sociolaboral adreçats a persones joves entre 16 i 29 anys

Divendres, 28 de gener de 2022 a les 00:00

Des del Departament d’Acció Social i Educativa de Fundesplai enceten nous projectes adreçats a persones joves entre 16 i 29 anys, una iniciativa d’inserció sociolaboral centrada en l’acompanyament dels joves en itineraris formatius específics i personalitzats que esdevinguin oportunitats laborals d’èxit.

La proposta vol donar resposta a sectors productius del territori que demanden personal qualificat, i els participants cursaran Certificat de Professionalitat en els àmbits:

  • L’atenció educativa en el lleure (Monitor/a de lleure)
  • L’hostaleria (Operacions bàsiques de cuina)
  • La gestió administrativa i documental (Auxiliar Administratiu / Administrativa)

Els diferents projectes se centren en un acompanyament i orientació personalitzat, tant individual com grupal, i en la millora de les competències personals i professionals dels i les joves, amb l’objectiu d’incorporar-los al finalitzar la formació a un lloc laboral (40% del total de participants) o fer un treball pel retorn al sistema educatiu. Tots els projectes són gratuïts i estan finançats per Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Si hi esteu interessats/des, us hauríeu de posar en contacte amb nosaltres (scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.cat) per poder fer la derivació a l'associació Fundesplai i poder concretar una entrevista individual. La data màxima per inscriure’s és el 26/02/2022.

Darrera actualització: 07.02.2022 | 07:10