Obres de construcció de la rotonda d'accés al Polígon Industrial La Masia (CN-340, PK1217,150)

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 00:00

El 25 de novembre es van iniciar les obres de construcció de la rotonda d’accés al Polígon Industrial La Masia de Sant Cugat Sesgarrigues.

Durant els darrers mesos l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha estat treballant per tramitar els expedients de contractació de la Direcció Facultativa de les obres de la rotonda i la contractació de les mateixes. Les empreses PLIKUM i TECNOFIRMES SA, respectivament, s’encarregaran de dur a terme aquesta obra que se situa a l’alçada de COVIDES a la N340.

Les obres s’allargaran aproximadament 4 mesos. Cal tenir present que aquests terminis queden subjectes a l’evolució de la pandèmia COVID-19.

Els costos de la Direcció Facultativa (12.705,00€) i la realització de les obres (747.804,42€), s’assumeixen amb una subvenció que va atorgar la Diputació de Barcelona de 718.619,04€ en el marc del Programa Complementari de Modernització de Polígons (2a. edició). L’import restant va a càrrec de les empreses del Polígon Industrial La Masia (el 50%) i de les propietats dels SUD 7 i 11 del POUM (el 25% cada SUD). Malgrat tot, degut a l’actualització del projecte, l’import final de l’obra pot variar. A aquests costos s’hi sumarà els que es derivin de la reposició dels serveis afectats per les obres.

La construcció d’aquesta rotonda pot portar algun enrenou i mal de cap en el dia a dia de les veïnes i veïns de Sant Cugat i rodalies i és per aquest motiu que demanem disculpes per avançat. La nova rotonda ajudarà a tenir un accés millor al polígon, demanat des de fa molts anys per les empreses que s’hi ubiquen, ja que en millorarà la seguretat per entrar-ne i sortir-ne i per altra banda, ajudarà a la seva revitalització.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 10:34