Pressupostos participatius 2022

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 11:55

Tots els veïns i veïnes empadronades al poble a partir de 16 anys i les entitats, ja podeu participar en el procés de pressupostos participatius d’enguany.

L’import màxim de les propostes és de 3000€ (IVA inclòs), i podrà anar destinat a un o diversos projectes que en cap cas podran superar la quantitat esmentada.

Com a novetat, s’ha habilitat l’aplicació web Plataforma Participa 311, que us permetrà presentar les vostres propostes, fer les votacions i seguir tot el procés.

Per accedir a la Plataforma Participa 311, només cal entrar a la web https://participa311-santcugatsesgarrigues.diba.cat/, registrar-se clicant a “Registra’t” que trobareu a la part superior dreta, i complimentar els camps que ens demana (Nom, àlies, correu electrònic, contrasenya), i clicar al botó “Registra’t que trobem al final de la pàgina.

Una vegada ja esteu registrats podeu entrar al a Plataforma clicant “Entra” que trobareu a la part superior dreta, i posar el vostre correu electrònic i la contrasenya.

Des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana es donarà suport presencial per poder accedir a la Plataforma.

El calendari previst és el següent:

  • Presentació de propostes: del 3 de juny al 5 de juliol a la Plataforma Participa 311, e-tram o a les oficines de l’Ajuntament.
  • Publicació de les propostes acceptades: 19 de juliol
  • Explicació de les propostes acceptades: 20 de juliol a les 7:30 del vespre al pati de l’1 d’Octubre.
  • Votació: del 20 al 28 de juliol, a la Plataforma Participa 311 o de 9 a 14 h i de 18 a 19h a les oficines de l’Ajuntament.
  • Publicació de la proposta guanyadora: 2 d’agost
Darrera actualització: 07.06.2022 | 09:16