Pressupostos Participatius Joves

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 12:00

Des de la Regidoria de Joventut us proposem als i les joves de Sant Cugat Sesgarrigues dur  a terme l'experiència de la participació directa i posem a la vostra disposició una partida de 1.000 € perquè pugueu presentar les vostres propostes d’activitat o d’inversió.

Els pressupostos participatius joves són un mecanisme de democràcia participativa que pretén ser un exercici de responsabilitat col·lectiva, transparència municipal i amb vocació de treball comunitari. Tot amb l’objectiu que els i les joves sigueu el veritable motor i protagonistes de les polítiques de joventut del municipi, ja que podreu responsabilitzar-vos en la gestió dels diners públics, liderar i organitzar accions, o posar en valor les vostres propostes i iniciatives.

Com ho farem?

Des de la Regidoria de Joventut volem elaborar cada any un pressupost (que surt de la partida assignada a Joventut dels pressupostos municipals) en el qual els i les joves del municipi pugueu dir la vostra, de manera activa. Han de ser propostes tècnicament viables i que s’adaptin al pressupost (1.000€).

Per tant, si teniu entre 12 i 18 anys, podeu presentar les vostres propostes d’activitats o d’inversió (adquisició d’alguna cosa pel poble, per l’Espai Jove...) i entre totes les propostes farem una assemblea jove on s’escollirà l’opció que es durà a terme.

Des de la plataforma participativa podreu omplir el formulari per presentar la vostra proposta d’acte o d’inversió, així podreu ser els i les protagonistes i alhora responsables de les activitats juvenils que es fan al municipi.

Dates importants

Fins el dia 30 de juny de 2022, presenteu la vostra proposta de pressupostos participatius joves.

El 7 de juliol farem l’assemblea jove per presentar les propostes, a les 18.00h a l’Espai Jove del Centre Cívic.

Fins el 14 de juliol es podran votar les propostes a la mateixa plataforma participativa on s'hauran omplert els formularis.

El 15 de juliol publicarem la proposta guanyadora a l’Instagram EspaiJoveStCugatSesgarrigues.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 09:20