Pressupostos participatius Joves

Dijous, 13 de maig de 2021 a les 00:00

Des de la Regidoria de Joventut us proposem als i les joves de Sant Cugat Sesgarrigues dur  a terme l'experiència de la participació directa i posem a la vostra disposició una partida de 1.000€ perquè pugueu presentar les vostres propostes d’activitat o d’inversió.

Els pressupostos participatius joves són un mecanisme de democràcia participativa que pretén ser un exercici de responsabilitat col·lectiva, transparència municipal i amb vocació de treball comunitari. Tot amb l’objectiu que els i les joves sigueu el veritable motor i protagonistes de les polítiques de joventut del municipi, ja que podreu responsabilitzar-vos en la gestió dels diners públics, liderar i organitzar accions, o posar en valor les vostres propostes i iniciatives.

Com ho farem?

Des de la Regidoria de Joventut volem elaborar cada any un pressupost (que surt de la partida assignada a Joventut dels pressupostos municipals) en el qual els i les joves del municipi pugueu dir la vostra, de manera activa. Han de ser propostes tècnicament viables i que s’adaptin al pressupost (1.000€).

Per tant, si teniu entre 12 i 18 anys, podeu presentar les vostres propostes d’activitats o d’inversió (adquisició d’alguna cosa pel poble, per l’Espai Jove...) i entre totes les propostes farem una assemblea jove on s’escollirà l’opció que es durà a terme.

Descarregueu-vos la butlleta, ompliu-la i presenteu la vostra proposta!! Això us permetrà ser els i les protagonistes i alhora responsables de les activitats juvenils que es fan al municipi.

Darrera actualització: 14.05.2021 | 08:41