Programa "Ubicat" del Consell Comarcal

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 00:00

Aquest programa va dirigit a persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’inserció laboral, persones inactives que han deixat de buscar feina perquè no tenen confiança a trobar-ne, o persones treballadores que no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals.

En el marc d’aquest programa es duen a terme les accions següents adreçades a persones amb especials dificultats d’inserció laboral, prioritàriament persones en situació d’especial vulnerabilitat:

  • Orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional.
  • Accions individuals i grupals adaptades a les necessitats de les persones participants.
  • Assessorament professional personalitzat per ajudar les persones a assolir coneixements i a desenvolupar les seves potencialitats i competències, amb la finalitat d’aconseguir la seva inserció laboral i la seva integració personal, educativa i social.
  • Accions de coneixement de l’entorn productiu, d’apropament a les empreses i de prospecció laboral, amb un doble objectiu: que les persones que participen en el programa coneguin el mercat laboral i que les empreses puguin sol·licitar els seus perfils professionals.

Les persones que estiguin interessades a participar en el programa “Ubicat” poden contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal mitjançant l’adreça de correu electrònic scaldu@ccapenedes.cat o trucant al telèfon 938 900 000 ext. 126

Darrera actualització: 08.04.2021 | 11:47