Reformulació de l’Eco Sant Cugat 2020 (a causa de la COVID-19)

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 00:00

Davant la recent crisi sanitària de la COVID-19, que ha tingut i tindrà un gran impacte sanitari, econòmic i social, l’edició d’enguany de l’Eco Sant Cugat canviarà el seu format habitual.

Vistes les recomanacions formulades per l'Organització Mundial de la Salut i per les autoritats sanitàries competents, que estableixen mesures de protecció bàsiques per evitar la propagació del contagi de la Covid-19, l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, junt amb la comissió organitzadora, han decidit que aquest any no hi haurà fira amb parades al carrer i ens centrarem a la sensibilització i divulgació mediambiental a través de tallers, xerrades i activitats de format reduït.

La Fira se celebrarà en les dates habituals, els dies 25, 26 i 27 de setembre de 2020, i combinarà el format en línia i el presencial.

L’organització de l’Eco Sant Cugat restarà atenta a l’evolució de la situació sanitària per tal d’adaptar l’oferta a les necessitats vigents en el moment de la seva celebració, complint de forma estricta amb les mesures sanitàries per garantir la seguretat de tothom.

Darrera actualització: 30.07.2020 | 13:25