Remodelació de la biblioteca de l’Escola Les Vinyes

Dimarts, 29 de maig de 2018 a les 00:00

El dimecres 25 d’abril a tres quarts de cinc de la tarda, l’escola Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues ha celebrat la nova imatge de la biblioteca del centre amb la presència de bona part de la comunitat educativa i del Joan Ramon Buisan, l’autor dels murals que han transformat l’espai en un bosc encantat.

L’acte ha servit per a homenatjar i agrair la feina de totes les persones que s’han implicat i s’impliquen amb el projecte: alumnes, famílies, mestres, l’AMPA, l’Ajuntament del municipi i, sobretot, la bona tasca del Joan Ramon.

Després dels parlaments de benvinguda, de l’entrevista que han fet els alumnes a l’il·lustrador penedesenc i de l’entrega que se li ha fet d’un àlbum de fotografies del procés de creació de l’entorn natural, tothom ha pogut descobrir el nou aspecte de la biblioteca i l’autor ha signat la seva obra d’art. Les persones que, per celebrar l’inici d’etapa, han volgut apadrinar un llibre per ampliar el fons de la biblioteca han rebut un punt de llibre amb retalls de les imatges de la peça.

Per acabar, hi ha hagut moments per a gaudir dels racons del nou ambient i per a fer un bon berenar de fi de festa. La nova cara de la biblioteca de l’escola Les Vinyes és l’inici d’un projecte que ha de servir per encaminar-la a ser un espai viu i actiu de l’escola, on la literatura esdevingui l’espurna que encengui el foc de la curiositat i la descoberta.

Darrera actualització: 07.03.2020 | 13:58