Seguim amb les xerrades de promoció de l’alimentació saludable

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 00:00

Aquest 2021 continuem amb algunes xerrades i tallers per divulgar i promocionar l’alimentació saludable, continuant amb el cicle iniciat l’any passat.

 

Les xerrades les farà l’Ester Milà, veïna del municipi i dietista-nutricionista col·legiada núm. 852, i el format serà en línia o presencial en funció de les mesures restrictives per frenar la pandèmia dictades pel Pla d’actuació del PROCICAT.

Us aconsellem que estigueu atentes a les xarxes socials (Facebook, Instagram) o pel Grup de Difusió del WhatsApp, ja que anirem actualitzant les informacions horàries i si la xerrada és en línia o presencial.

Les xerrades previstes seran les següents:

Posa ordre a la cuina: Com he d’organitzar la nevera? 
Dijous 28 de gener
Quan caduca el menjar? Caduca el menjar congelat? Resolem dubtes!

Un aniversari saludable i divertit és possible!
Dilluns 8 de febrer 
Donarem idees i alternatives saludables per tal de que celebrar l’aniversari sigui un moment  especial amb menjar d’ocasió, saludable i boníssim.

Que menjar segons el cicle hormonal
Dilluns 8 de març 
Parlem d’aliments i cicle menstrual. L’alimentació influeix en el cicle menstrual i els canvis hormonals ens poden arribar a condicionar a l’hora d’escollir uns o altres aliments depenent de la fase del cicle en què ens trobem. Aprofundim en l’alimentació i el cicle hormonal per tal de conèixe’ns i entendre’ns millor.

Com fer un bon vermut
Dijous 24 de març 
Cuideu la vostra alimentació però us trobeu fent un vermut amb aliments poc saludables cada dos per tres? Aprenem a preparar un vermut o pica-pica amb algunes opcions més saludables, lleugeres i pràctiques .

Taller de gelats saludables
Dimecres 7 d’abril 
Quan arriba la calor menjaries gelat cada dia? Elaborem gelats fàcils, refrescants i saludables per què te’n puguis menjar sense problema. En prepararem de tots tipus: de pal, de bola, tipus sandwich. També en versió vegana.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia per controlar l’aforament i assegurar distància interpersonal (en cas que sigui una xerrada presencial) o per poder enviar-vos l’enllaç per accedir a la xerrada (si el format és en línia).

Podeu inscriure-us a través d’aquest correu: scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.cat

Darrera actualització: 19.01.2021 | 11:40