Tallers de primers auxilis

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 00:00

El dissabte 14 de maig al matí es realitzarà un taller de primers auxilis pediàtrics, des de les 10 a les 13h a la Sala Polivalent del Centre Cívic.

Impartit per l’escola d’esports, lleure i salut Dinàmics, el taller combinarà teoria i practica i ens permetrà aprendre com actuar de manera eficaç en situacions d’emergència amb nens i nenes fins a 8 anys, evitar accidents i lesions i conèixer què fer i què no fer davant determinades situacions.

Les persones que participin al taller adquiriran coneixements i eines per afrontar situacions d’emergència com cremades, hemorràgies, febre, ennuegaments i d’altres situacions, ja sigui per malaltia o accident, fins a l’arribada dels serveis mèdics.

I el dissabte 4 de juny, també de 10h a 13h a la Sala Polivalent del Centre Cívic, farem un taller de primers auxilis aquàtics. L’arribada del bon temps afavoreix el bany a la piscina o a la platja, i tot i que és una activitat saludable, pot comportar alguns riscos que cal prevenir, com les lesions per caigudes o relliscades i els ofegaments.

Aquest taller està enfocat sobretot a pares i mares d'infants i joves, i aprendrem a prevenir i actuar en cas de situacions que es poden produir en qualsevol medi aquàtic: ofegaments, lesions traumàtiques dins l'aigua, cops de calor,  talls de digestió i lesions cardíaques.

Els dos tallers son gratuïts i amb places limitades, per això cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.cat

Darrera actualització: 09.05.2022 | 07:44