Torna l'ECO Sant Cugat

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 00:00

El cap de setmana del 24, 25 i 26 de setembre se celebrarà la 19a. ECO SANT CUGAT, la fira mediambiental del Penedès.

Després d’un any sense haver pogut fer la fira al carrer amb estands i expositors, tenim la voluntat de tornar a celebrar l’Eco Sant Cugat amb la major normalitat possible, dins les nostres possibilitats, i sempre complint les mesures bàsiques de protecció que estipuli el PROCICAT.

S’han previst, com fèiem habitualment, actes previs durant el divendres 24 i dissabte 25: xerrada inaugural de Bosc Verd, seguit d’una nova edició de la MAMA (Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès), i dissabte, una nova pel·lícula familiar de la mostra seguit d’una caminada naturalista nocturna.

I diumenge torna la fira pels carrers del municipi, amb molts actes i ben variats: una bicicletada, l’espai salut amb diferents activitats (meditació en moviment, xerrada de nutrició conscient i sessió de musicoteràpia), una trobada amb Penedès Verd on recollirem residus i deixalles del voltant del municipi, un col·loqui sobre sostenibilitat i energies renovables en municipis petits, taller infantils i familiars, jocs gegants per passar una bona estona jugant plegats, i un espai gastronòmic al Centre Cívic.

Els carrers i places afectats per la Fira seran Milà i Fontanals, Dr. Robert i Ponent. També hi haurà activitats a la Plaça Joan Sangenís i al Centre Cívic.

Podeu veure el programa complet d’activitats a la web de l’Eco Sant Cugat: http://www.ecosantcugat.cat/edicio-2021/

Darrera actualització: 16.09.2021 | 08:38