Associació d'Assistència Social Sant Adjutori

El novembre de 1996, es va constituir al municipi de Sant Cugat Sesgarrigues, l’Associació d’Assistència Social Sant Adjutori, amb la finalitat de portar terme tasques d’assistència social.

Gràcies a una donació d’una casa per part d’una veïna del municipi, es va realitzar la rehabilitació del edifici convertint-lo amb dos apartaments individuals i una habitació amb la finalitat principal d’oferir vivenda temporal a persones que ho necessitessin. Les obres duraren uns tres anys, i varen ser finançades mitjançant un préstec hipotecari a 15 anys avalat per un grup dels socis i sòcies, i més tard per ajudes concedides de diversos organismes públics i privats.

Des de l’any 1999 es gestionen els apartaments en règim de lloguer a preu baix, i es cedeixen a persones amb situacions de dificultat vital, laboral i/o econòmica.
La crisi actual ha agreujat la situació de moltes persones i les seves famílies que han perdut el seu lloc de treball i que es troben amb dificultats per atendre el pagament de les despeses de manutenció, de lloguer, subministres, etc. L’Associació treballa colze a colze amb les treballadores socials de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues per tal d’intentar pal•liar aquests drames familiars que ja tenim tant a prop nostre.

La nostra entitat també treballa activament per a la reinserció laboral d’aquestes persones que tenim al nostre municipi, amb formació per a millorar les seves perspectives de treball, amb la promoció perquè puguin oferir els seus serveis a la societat , així com campanyes de recollides d’aliments, etc.

C/ Creus 8 bis - 08798 Sant Cugat Sesgarrigues - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: asocial.adjutori@gmail.com
Lloc web: www.santadjutori.santcugatsesgarriguesentitats.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.05.2023 | 12:47