Colla Gegantera "Els Titots"

La Colla Gegantera es va formar per la Festa Major del 2006. Durant tots aquest anys hem participat en diverses trobades geganteres i en diferents sortides al poble.
Una vegada consolidats com a colla gegantera el nostre següent objectiu va ser formar la nostra propia colla de grallers, amb gent jove del poble que ja van actuar amb nosaltres a la festa Major 2007 amb èxit.

Els nostres principals objectius son consolidar la colla gegantera i la colla de grallers i fer-les creixer. Participar en les festes del poble i les diferents trobades en les que es demani la nostre participacio.I també fer una trobada de gegants anual al poble, que es fa per la Festa del Most, a l'octubre.

Al 2011 vem fer una parella de gegants nous, l'Isidre i l'Angeleta.Aquests gegants tenen un pes de 45kg, i una alçada de 3,70 m i van sortir a ballar al nostre poble per primer cop, a la Festa del Most de l'any 2011.Aquests gegants són un homenatge a dues persones molt arrelades al nostre poble i molt conegudes per tots els veïns i veïnes de Sant Cugat.

I al 2014 es va fer un gegantó, "El Negritu", que va sortir per primera vegada per la Festa del Most del 2014 al nostre poble.

C/ Ponent. Centre Cívic - 08798 Sant Cugat Sesgarrigues - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: titotsgeganters@orange.es
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.03.2020 | 13:26