El Forn Exposició Rural

A partir de dos entusiastes de la col•lecció de records dels nostres avantpassats, que l’any 60 comencen a recollir mobiliari, objectes, maquinària i estris d’altres èpoques (per manca de local no es van poder exposar al públic des de l’inici), ha estat possible endegar aquesta exposició que s’ha anat ampliant constantment.

A aquesta iniciativa, en el transcurs del temps, s’hi han sumat un bon nombre de persones; treballant en equip, col•laborant en conjunt, i fent possible aquesta obra orgull del nostre poble.

A més de l’exposició permanent de la col·lecció rural en el nou equipament inaugurat l’abril del 2003, i situat al C/ Sant Antoni, al costat del Cafè i la Sala Municipals; és intenció de l’administració d’aquesta col·lecció, a través del taller annex, inclòs en el restaurat edifici del Forn, a més de restaurar les peces que ho necessitin, organitzar cursets i jornades d’aprenentatge de restauració, fusteria, soldadura, forja etc. Així com activitats educatives dirigides a les Escoles i visites guiades per a tots els visitants al llarg de l’any.

Els objectius de l'entitat són recollir i ampliar la col·lecció d’objectes i estris emprats altre temps, l’estudi dels quals, permetrà a les generacions actuals i futures, mantenir la història del nostre poble i recordar l’evolució de la vida rural al llarg del temps.

Darrera actualització: 07.03.2020 | 13:28