El Camí del Pont

Un entramat de rieres i torrents drenen i creuen el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues, la seva presència en un territori fonamentalment pla i agrícola, els converteix en elements estructuradors del paisatge, en els quals s'afavoreixen els processos ecològics.

En aquest context, l'any 2006, l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues amb el suport del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, va impulsar un primer projecte d'adequació del camí del Pont. Els objectius principals d'aquest projecte van ser arranjar el camí i restaurar la vegetació, tot plantant espècies de la zona relacionades amb l'indret propi del torrent, amb la intenció d'oferir un espai pel passeig i l'esbarjo de la població i dels seus visitants.

El Torrent del Pont discorre pel municipi en direcció nord-sud, concretament per l'extrem sud-oest del nucli urbà. Us convidem a gaudir d'una agradable passejada pel nostre poble fins arribar al carrer del sol, i ja fora del nucli, enllaçareu amb el Camí del Pont.

Darrera actualització: 07.03.2020 | 13:28