Celebració del Dia de les Dones

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 00:00

Un any més arriba el més de març i la celebració del Dia de les Dones (8 de març), on s’han organitzat diferents activitats per a tots els públics.

Durant tot el mes podreu veure l’exposicio´”Vides Treballades”, de fotografies de les Dones Grans del municipi en diferents espais del poble (Ajutament, Centre Cívic, Dispensari mèdic, Forn de pa, Farmàcia, Perruqueria ROHE, Agrobotiga).

La Sala de Lectura ha organitzat la presentació del llibre “Ermessenda, el tresor de Carcassona”, a càrrec del seu autor Josep Tort Miralles, que tindrà lloc el divendres 3 de març a les 19:30h.


El divendres 10 de març a les 19:30 h a la Sala del Cafè, se celebrarà el berenar-sopar del Dia de les Dones, on es farà un agraïment a les Dones que han participat en l’exposició “Vides Treballades”, i finalitzarem la jornada amb un bingo. Els tiquets pel berenar-sopar es poden comprar a l’ajuntament pel preu de 8€, fins el dia 8 de març.
L’Associació Amics de la Font del Cuscó obsequiarà a les participants d’aquest acte amb una planta, que amb les seves propietats, ha acompanyat durant segles les dones.


I per als i les més joves, el dijous 23 de març a les 17:30h es farà el taller “El plaer està a les teves mans” a l’Espai Jove. En aquest taller s’oferirà una visió integral de la sexualitat que inclou la perspectiva feminista i les diversitats sexuals i de gèneres. Coneixerem més el nostre cos per aprendre a gaudir-nos més i millor. Reflexionarem sobre els mites i les pressions que rebem i crearem un espai de confiança per treballar l’autoestima i la comunicació assertiva, factors importantíssims per viure la  sexualitat de forma responsable, lliure i a la pròpia manera. Inscripcions al whatsapp 627 63 00 29 o per mail a espaijove.stcugat.s@gmail.com

 

Darrera actualització: 01.03.2023 | 08:35