Canvis en la recollida de voluminosos i mobles vells

Divendres, 21 d'agost de 2020 a les 08:30

Degut a un gran increment de mobles i trastos després del confinament, s’ha hagut de reorganitzar el servei i això comporta canvis en els dies de recollida. Fins ara el dia de recollida era l’últim divendres de cada mes, i a partir del proper mes de setembre la recollida de mobles es passarà a fer el primer dijous de cada mes.
 

Per tant, les properes dates seran:

Divendres 28 d’agost

Dijous 3 de setembre

Dijous 1 d’octubre

Dijous 5 de novembre

Dijous 3 de desembre

Recordeu que s’ha de donar avís a l’Ajuntament com a màxim el dia abans a les 13h, i deixar els mobles o voluminosos al costat dels contenidors més propers la nit prèvia.

Què són els voluminosos?

Són els residus que, per les seves dimensions considerables, no es poden posar en els contenidors d’escombraries del carrer. S’han de tractar a la deixalleria, on es classifiquen segons el material que què es composen per tal portar-los als gestors més adients. Els residus denominats voluminosos són, per exemple, mobles i trastos vells, catifes, matalassos, electrodomèstics, persianes, etc…

En cas de necessitat, també es poden portar a la Deixalleria Municipal (Pol. ind. Sant Pere Molanta, Av. Montserrat 58). L'horari d'obertura de la deixalleria és el següent: els dilluns de 9h a 13h, els divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h i els dissabtes de 9h a 14h.

Darrera actualització: 21.08.2020 | 08:37