Pressupostos participatius 2023

Dijous, 7 de setembre de 2023 a les 00:00

Amb l’objectiu de fomentar la participació dels veïns i veïnes en relació a la gestió del municipi, totes les persones empadronades a Sant Cugat Sesgarrigues a partir de 16 anys i les entitats, podreu participar en el procés de pressupostos participatius.

Podeu presentar les vostres propostes de projectes que es puguin desenvolupar al municipi, per un import màxim de 3000€ (IVA inclòs).

A través de l’aplicació web Plataforma Participa 311, podeu presentar les vostres propostes, fer les votacions i seguir tot el procés. 

Per accedir a la Plataforma Participa 311, només cal entrar a la web https://participa311-santcugatsesgarrigues.diba.cat/, registrar-se clicant a “Registra’t” que trobareu a la part superior dreta, i complimentar els camps que ens demana (Nom, àlies, correu electrònic, contrasenya), i clicar al botó “Registra’t que trobem al final de la pàgina.

Una vegada ja esteu registrats podeu entrar al a Plataforma clicant “Entra” que trobareu a la part superior dreta, i posar el vostre correu electrònic i la contrasenya.

Des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana es donarà suport presencial per poder accedir a la Plataforma.

El calendari previst de tot el procés és el següent:

- Presentació de propostes: del 22 de setembre al 20 d’octubre a través de la Plataforma Participa 311, e-tram o a les oficines de l’Ajuntament.

- Publicació de les propostes acceptades: 27 d’octubre

- Votació: del 7 de novembre al 15 de novembre, a la Plataforma Participa 311 o de dilluns a divendres de 9h a 14h i dijous de 16h a 19h a les oficines de l’Ajuntament.

- Publicació proposta guanyadora: 16 de novembre

Darrera actualització: 07.09.2023 | 09:17