Notícies

 • Suspensió actes Festa del Most Suspensió d'alguns actes de la Festa del Most 15 d'octubre de 2020

  Amb motiu de les noves mesures per aturar l'increment de casos de COVID-19, s'han hagut de suspendre alguns actes de la Festa del Most.

 • Iniciem un cicle de xerrades per promocionar l’alimentació saludable 2 d'octubre de 2020

  Aquesta tardor es realitzaran a Sant Cugat Sesgarrigues una sèrie de xerrades per promocionar l’alimentació saludable, totes elles a càrrec de l’Ester Milà, veïna del municipi i dietista-nutricionista col·legiada núm. 852.

 • Elecció de titular i substitut/a de Jutge/essa de Pau de Sant Cugat Sesgarrigues 21 de setembre de 2020

  Es fa públic que l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha iniciat procediment d'elecció de persones titular i substituta del Jutjat de Pau de Sant Cugat Sesgarrigues.

 • Foto camp de futbol Protocol d’ús de les activitats esportives de la zona esportiva 17 de setembre de 2020

  Des de la Regidoria d’Esports hem fet, amb consens amb les entitats esportives del municipi, un protocol que té per objectiu regular les mesures de seguretat i salut de forma concreta per a l’etapa de represa a la zona esportiva de Sant Cugat Sesgarrigues, establint les mesures per tal de portar a terme un retorn progressiu a la pràctica de l’activitat física.

 • Informació de les activitats esportives del curs 2020/21 16 de setembre de 2020

  La setmana del 5 d’octubre s’inicien totes les activitats esportives programades a Sant Cugat Sesgarrigues per al curs 2020/2021.

 • 11 de setembre 11 de setembre 1 de setembre de 2020

  Teniu fotografies dels 11 de setembre que hàgiu celebrat altres anys?

 • Recomanacions per una verema saludable i segura 27 d'agost de 2020

  Per una verema saludable i segura davant la COVID-19.

 • Cartell Recollida Voluminosos Canvis en la recollida de voluminosos i mobles vells 21 d'agost de 2020

  Degut a un gran increment de mobles i trastos després del confinament, s’ha hagut de reorganitzar el servei i això comporta canvis en els dies de recollida. Fins ara el dia de recollida era l’últim divendres de cada mes, i a partir del proper mes de setembre la recollida de mobles es passarà a fer el primer dijous de cada mes.

 • Obert el termini per participar en el projecte Comerç 21 6 d'agost de 2020

  El 31 d’agost finalitza el termini perquè les empreses de l’Alt Penedès que hi vulguin participar facin arribar la seva sol·licitud al Consell Comarcal.

 • Eco Sant Cugat 2019 Reformulació de l’Eco Sant Cugat 2020 (a causa de la COVID-19) 30 de juliol de 2020

  Davant la recent crisi sanitària de la COVID-19, que ha tingut i tindrà un gran impacte sanitari, econòmic i social, l’edició d’enguany de l’Eco Sant Cugat canviarà el seu format habitual.

 • Comunicat de suspensió de la Festa Major 2020 22 de juliol de 2020

  Benvolgudes i benvolguts,

  Amb la Festa Major a tocar i per motius estrictament de seguretat sanitària i per la realitat del moment que estem vivint, us haig de comunicar LA SUSPENSIÓ DE LA FESTA MAJOR 2020.

 • Nota informativa sol·licitud devolució dels imports pagats relatius a multes de trànsit 20 de juliol de 2020

  Les persones que hagin pagat la multa, poden sol·licitar la devolució de l’import pagat fent la sol·licitud oportuna davant l’Organisme de Recaptació i de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona, mitjançant la seu electrònica. Pàgina web ORGT: https://orgtn.diba.cat/ca/ Dins l’apartat de TRIBUTS I MULTES/MULTES DE TRÀNSIT/TRÀMITS/PRESENTACIÓ D’AL·LEGACIONS O RECURSOS PER INFRACCIONS DE TRÀNSIT.
   

 • Ús mascareta Ús obligatori de la mascareta 9 de juliol de 2020

  Les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat. La mesura es pren per evitar el contagi i la propagació de la COVID-19.

 • Coronavirus Actualització de les restriccions d'activitats per la COVID-19. FASE 3 18 de juny de 2020

  En el document adjunt podeu trobar tota la informació actualitzada a dia 18 de juny de 2020 sobre les restriccions d'activitats a Catalunya.

 • Vols rebre el butlletí “Sant Cugat de Bat a Bat” en format digital? 18 de juny de 2020

  Si esteu interessats/es a rebre el butlletí municipal “Sant Cugat de Bat a Bat”, en format digital, us el podem enviar per correu electrònic.

 • Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 18 de juny 17 de juny de 2020

  L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 18 de juny a les 20.00 hores. En cas de pluja es farà l'endemà a la mateixa hora.

 • Aixecament del tancament d'equipaments municipals a causa del SARS COV-2 16 de juny de 2020

  Atès que en la Fase 2 actual en la qual es troba la regió sanitària de la qual forma part el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues ja es pot aixecar el tancament dels equipaments municipals i de les activitats que s’hi realitzen, ja sigui de caràcter públic o privat, sempre i quan es respectin i es facin complir les instruccions i recomanacions establertes en cada moment d’ús dels equipaments.

 • Convocatòria de sessió extraordinària del Ple a celebrar el proper dia 16 de juny de 2020 a les 19 h 15 de juny de 2020

  Aquesta sessió es durà a terme a distància, de forma telemàtica a través de videoconferència, mitjançant sessió a la plataforma Localretmeet sempre que es compleixin les determinacions tècniques i de quòrum detallades en la Disposició Final Segona del Reial Decret-llei 11/2020, de 31 de març, i a la Disposició addicional tercera del Decret Llei 7/2020, de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica.

  A fi i efecte de garantir el caràcter públic de la sessió aquesta serà retransmesa pel canal de youtube de l’Ajuntament.

 • Comunicat Festa Major 2020 12 de juny de 2020

  La nostra Festa Major sempre ha estat molt esperada per poder gaudir i compartir uns dies de festa i de trobada entre tots els veïns i veïnes. Aquest estiu, aquest lligam entre veïns i veïnes serà difícil que es pugui establir de la forma habitual i per molts esforços que hi vulguem esmerçar, la nostra festa major no serà el mateix sense aquesta interrelació.

 • Inspecció d'equips aplicadors de fitosanitaris 12 de juny de 2020

  El proper dilluns 22 de juny es realitzaran les inspeccions d'equips aplicadors de fitosanitaris a Sant Cugat Sesgarrigues.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18
Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18