Notícies

 • Premis concurs relats curts Premis del Concurs de relats curts 30 d'abril de 2021

  El Concurs de relats curts de la Diada de Sant Jordi d'enguany ja té el veredicte dels relats premiats.

 • Concurs de relats Concurs de relats curts 9 d'abril de 2021

  Dins dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi, s'ha organitzat un concurs de relats curts per a totes les edats.

 • Servei Prodomicili 6 d'abril de 2021

  Serveis domiciliaris d’atenció a les persones és una iniciativa dedicada a promoure el sector de serveis a domicili, fonamentalment als d’atenció a les persones i a la llar.

 • Programa "Ubicat" del Consell Comarcal 6 d'abril de 2021

  Aquest programa va dirigit a persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’inserció laboral, persones inactives que han deixat de buscar feina perquè no tenen confiança a trobar-ne, o persones treballadores que no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals.

 • cartell consell joves Nou Consell de Joves 25 de març de 2021

  Des de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues volem impulsar un nou Consell de Joves, un espai de participació, iniciativa i implicació dels i les joves del municipi.

  Serà un òrgan consultiu independent, però emmarcat dins d’un projecte de participació ciutadana que donarà continuïtat al Consell d’Infants i facilitarà que els i les joves mantinguin el seu espai de participació i interlocució al municipi, creant una xarxa associativa, democràtica i cívica.

 • Recollida de poda Nou servei de recollida domiciliaria de restes de poda 19 de març de 2021

  L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues oferirà a partir del mes de març de 2021 un nou servei gratuït de recollida domiciliària de restes de poda en forma de brancada als veïns i veïnes que ho sol·licitin.

  Aquest és un servei de recollida de residus de poda i jardineria exclusivament domèstics. La recollida es farà mitjançant el subministrament a les persones sol·licitants d’un sac tipus big-bags de grans dimensions, i sense cap tipus de cost extra.

 • Iniciativa solidària persones refugiades i joves migrats sols 1 de març de 2021

  Les tècniques del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Diputació a l’Alt Penedes aquest hivern hem dut a terme una iniciativa solidària amb l’objectiu de dinamitzar el col·lectiu de gent gran en temps de confinament. La iniciativa ha consistit en teixir complements d’hivern (gorros, bufandes, colls…) per a les persones refugiades a través de la CCAR (Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats) i per als joves migrats sols, a través d’Actua, cooperativa d’iniciativa social de Vilafranca.

 • Contracte administratiu especial d'explotació del servei d'Agrobotiga i Punt d'Informació Turística 24 de febrer de 2021

  S'obre el procediment de contracte administratiu especial de l’explotació de l’equipament municipal La Gruta (bé de domini públic municipal) situat a la planta baixa i el qual consta de diferents espais (sala gran, magatzem, vestíbul, lavabos i terrassa).

 • Mural 8M Mural col·laboració pel 8M a Sant Cugat Sesgarrigues 12 de febrer de 2021

  Amb motiu del Dia de la Dona, el proper 8 de març del 2021, les regidories d’Igualtat i de Joventut han proposat a l'artista vilafranquina Mariona Ríos de realitzar un mural a la plaça de l’Ajuntament, conjuntament amb les nenes, noies i dones del poble.

 • Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya 9 de febrer de 2021

  Podeu consultar les noves mesures que entren en vigor el dia 8 de febrer de 2021 a l'enllaç i als arxius adjunts.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18
Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18