Notícies

 • Comunicat de suspensió de la Festa Major 2020 22 de juliol de 2020

  Benvolgudes i benvolguts,

  Amb la Festa Major a tocar i per motius estrictament de seguretat sanitària i per la realitat del moment que estem vivint, us haig de comunicar LA SUSPENSIÓ DE LA FESTA MAJOR 2020.

 • Nota informativa sol·licitud devolució dels imports pagats relatius a multes de trànsit 20 de juliol de 2020

  Les persones que hagin pagat la multa, poden sol·licitar la devolució de l’import pagat fent la sol·licitud oportuna davant l’Organisme de Recaptació i de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona, mitjançant la seu electrònica. Pàgina web ORGT: https://orgtn.diba.cat/ca/ Dins l’apartat de TRIBUTS I MULTES/MULTES DE TRÀNSIT/TRÀMITS/PRESENTACIÓ D’AL·LEGACIONS O RECURSOS PER INFRACCIONS DE TRÀNSIT.
   

 • Ús mascareta Ús obligatori de la mascareta 9 de juliol de 2020

  Les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat. La mesura es pren per evitar el contagi i la propagació de la COVID-19.

 • Coronavirus Actualització de les restriccions d'activitats per la COVID-19. FASE 3 18 de juny de 2020

  En el document adjunt podeu trobar tota la informació actualitzada a dia 18 de juny de 2020 sobre les restriccions d'activitats a Catalunya.

 • Vols rebre el butlletí “Sant Cugat de Bat a Bat” en format digital? 18 de juny de 2020

  Si esteu interessats/es a rebre el butlletí municipal “Sant Cugat de Bat a Bat”, en format digital, us el podem enviar per correu electrònic.

 • Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 18 de juny 17 de juny de 2020

  L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 18 de juny a les 20.00 hores. En cas de pluja es farà l'endemà a la mateixa hora.

 • Aixecament del tancament d'equipaments municipals a causa del SARS COV-2 16 de juny de 2020

  Atès que en la Fase 2 actual en la qual es troba la regió sanitària de la qual forma part el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues ja es pot aixecar el tancament dels equipaments municipals i de les activitats que s’hi realitzen, ja sigui de caràcter públic o privat, sempre i quan es respectin i es facin complir les instruccions i recomanacions establertes en cada moment d’ús dels equipaments.

 • Convocatòria de sessió extraordinària del Ple a celebrar el proper dia 16 de juny de 2020 a les 19 h 15 de juny de 2020

  Aquesta sessió es durà a terme a distància, de forma telemàtica a través de videoconferència, mitjançant sessió a la plataforma Localretmeet sempre que es compleixin les determinacions tècniques i de quòrum detallades en la Disposició Final Segona del Reial Decret-llei 11/2020, de 31 de març, i a la Disposició addicional tercera del Decret Llei 7/2020, de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica.

  A fi i efecte de garantir el caràcter públic de la sessió aquesta serà retransmesa pel canal de youtube de l’Ajuntament.

 • Comunicat Festa Major 2020 12 de juny de 2020

  La nostra Festa Major sempre ha estat molt esperada per poder gaudir i compartir uns dies de festa i de trobada entre tots els veïns i veïnes. Aquest estiu, aquest lligam entre veïns i veïnes serà difícil que es pugui establir de la forma habitual i per molts esforços que hi vulguem esmerçar, la nostra festa major no serà el mateix sense aquesta interrelació.

 • Inspecció d'equips aplicadors de fitosanitaris 12 de juny de 2020

  El proper dilluns 22 de juny es realitzaran les inspeccions d'equips aplicadors de fitosanitaris a Sant Cugat Sesgarrigues.

 • Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 11 de juny 11 de juny de 2020

  L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 11 de juny a les 20.00 hores. En cas de pluja es farà l'endemà a la mateixa hora.

 • Logotp del servei Servei especial de suport a la ciutadania per a l’impuls de la tramitació electrònica 5 de juny de 2020

  La Diputació de Barcelona activa temporalment amb caràcter extraordinari aquest servei per donar suport a la ciutadania (particulars, empreses, entitats...) en aquesta relació telemàtica amb les administracions.

 • Convocatòria d'ajuts de menjador escolar per al curs 2020-2021 3 de juny de 2020

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha establert mecanismes de col·laboració amb els centres educatius i els ajuntaments per tal que les sol·licituds que no es puguin tramitar telemàticament es puguin recollir i lliurar al municipi on està escolaritzat cada alumne.

 • Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 4 de juny 3 de juny de 2020

  L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 4 de juny a les 20.00 hores. En cas de pluja es farà l'endemà a la mateixa hora.

 • Llistes baremades d'infants admesos a la Llar d'Infants La Balena 1 de juny de 2020

  En el document adjunt podeu consultar la llista baremada d'infants admesos a la Llar d'Infants la Balena, pel curs 2020-2021.

 • Cartell informatiu Explotació del servei de bar de la piscina municipal 28 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha obert el procediment d’adjudicació del Contracte administratiu especial d’explotació del servei de bar de la piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues (Estiu 2020).

 • Cartell informatiu L'Ajuntament estarà obert a partir de l'1 de juny amb cita prèvia 27 de maig de 2020

  L'Ajuntament estarà obert per fer tràmits presencials amb cita prèvia, a partir de l'1 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

 • Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 28 de maig 27 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 28 de maig a les 20 h.

 • Ajuts de la Generalitat de Catalunya per pal·liar la crisi 21 de maig de 2020

  La Generalitat de Catalunya ofereix diferents ajuts socials a la ciutadania, que us detallem a continuació.

 • Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 21 de maig 20 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 21 de maig a les 20.00 hores.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18
Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18