Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Ajuda a Ucraïna Ajuda a Ucraïna 3 de març de 2022

  Podeu fer els vostres donatius de material o econònics per ajudar a les víctimes del conflicte d'Ucraïna.

 • Sortida al teatre "Adeu Arturo" 23 de febrer de 2022

  El diumenge 3 d’abril a la tarda es farà una altra sortida al teatre per anar a veure l’última estrena de La Cubana, “Adéu, Arturo”.

 • Servei de WhatsApp per a joves 21 de febrer de 2022

  L'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha activat el servei de missatgeria de WhatsApp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes d'interès per als joves del municipi d’entre 14 i 35 anys.

  El servei serà unidireccional i les persones usuàries no podran interactuar entre elles ja que no es tracta d'un xat, sinó d'un grup de difusió de missatges.

 • Concurs de balcons disfressats 9 de febrer de 2022

  Per celebrar la festa del Carnestoltes, per primer cop es farà el Concurs de balcons disfressats, on us convidem a guarnir els vostres balcons, finestres, façanes i aparadors.

  El concurs es farà des del dia 19 de febrer i finalitzarà el dia 6 de març de 2022, i pot participar-hi qualsevol persona major d’edat resident al municipi.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:17
Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:17