Notícies

 • Concurs de relats Concurs de relats curts 9 d'abril de 2021

  Dins dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi, s'ha organitzat un concurs de relats curts per a totes les edats.

 • Servei Prodomicili 6 d'abril de 2021

  Serveis domiciliaris d’atenció a les persones és una iniciativa dedicada a promoure el sector de serveis a domicili, fonamentalment als d’atenció a les persones i a la llar.

 • Programa "Ubicat" del Consell Comarcal 6 d'abril de 2021

  Aquest programa va dirigit a persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’inserció laboral, persones inactives que han deixat de buscar feina perquè no tenen confiança a trobar-ne, o persones treballadores que no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals.

 • cartell consell joves Nou Consell de Joves 25 de març de 2021

  Des de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues volem impulsar un nou Consell de Joves, un espai de participació, iniciativa i implicació dels i les joves del municipi.

  Serà un òrgan consultiu independent, però emmarcat dins d’un projecte de participació ciutadana que donarà continuïtat al Consell d’Infants i facilitarà que els i les joves mantinguin el seu espai de participació i interlocució al municipi, creant una xarxa associativa, democràtica i cívica.

 • Recollida de poda Nou servei de recollida domiciliaria de restes de poda 19 de març de 2021

  L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues oferirà a partir del mes de març de 2021 un nou servei gratuït de recollida domiciliària de restes de poda en forma de brancada als veïns i veïnes que ho sol·licitin.

  Aquest és un servei de recollida de residus de poda i jardineria exclusivament domèstics. La recollida es farà mitjançant el subministrament a les persones sol·licitants d’un sac tipus big-bags de grans dimensions, i sense cap tipus de cost extra.

 • Infografia noves mesures Noves mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19 15 de març de 2021
 • Iniciativa solidària persones refugiades i joves migrats sols 1 de març de 2021

  Les tècniques del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Diputació a l’Alt Penedes aquest hivern hem dut a terme una iniciativa solidària amb l’objectiu de dinamitzar el col·lectiu de gent gran en temps de confinament. La iniciativa ha consistit en teixir complements d’hivern (gorros, bufandes, colls…) per a les persones refugiades a través de la CCAR (Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats) i per als joves migrats sols, a través d’Actua, cooperativa d’iniciativa social de Vilafranca.

 • Contracte administratiu especial d'explotació del servei d'Agrobotiga i Punt d'Informació Turística 24 de febrer de 2021

  S'obre el procediment de contracte administratiu especial de l’explotació de l’equipament municipal La Gruta (bé de domini públic municipal) situat a la planta baixa i el qual consta de diferents espais (sala gran, magatzem, vestíbul, lavabos i terrassa).

 • Mural 8M Mural col·laboració pel 8M a Sant Cugat Sesgarrigues 12 de febrer de 2021

  Amb motiu del Dia de la Dona, el proper 8 de març del 2021, les regidories d’Igualtat i de Joventut han proposat a l'artista vilafranquina Mariona Ríos de realitzar un mural a la plaça de l’Ajuntament, conjuntament amb les nenes, noies i dones del poble.

 • Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya 9 de febrer de 2021

  Podeu consultar les noves mesures que entren en vigor el dia 8 de febrer de 2021 a l'enllaç i als arxius adjunts.

 • Seguim amb les xerrades de promoció de l’alimentació saludable 18 de gener de 2021

  Aquest 2021 continuem amb algunes xerrades i tallers per divulgar i promocionar l’alimentació saludable, continuant amb el cicle iniciat l’any passat.

   
 • Recollida d'avets de Nadal 18 de desembre de 2020

  Un cop s’acabin les festes nadalenques, la Regidoria de Medi Ambient posarà en marxa un servei de recollida d’avets de Nadal.

 • Fes que destaqui L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues s’adhereix a la campanya solidària "Fes que destaqui" 16 de desembre de 2020

  La campanya solidària "Fes que destaqui" és una campanya impulsada per l’Associació Catalana de Municipis i adreçada a tots els ens locals de Catalunya.

 • Pla d'adaptació de l'activitat social de Nadal i canvi d'any a la COVID-19 3 de desembre de 2020

  En l'arxiu adjunt podeu consultar tota la informació del Pla d'adaptació de l'activitat social de Nadal i canvi d'any.

 • Obres de construcció de la rotonda d'accés al Polígon Industrial La Masia (CN-340, PK1217,150) 1 de desembre de 2020

  El 25 de novembre es van iniciar les obres de construcció de la rotonda d’accés al Polígon Industrial La Masia de Sant Cugat Sesgarrigues.

 • Noves mesures per aturar l'increment de casos de COVID-19 23 de novembre de 2020

  Entren en vigor noves mesures per aturar l'increment de casos de COVID-19.

 • Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 5 de novembre de 2020

  En motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, s'ha organitzat un concurs de vídeos curts per a l'eliminació de la violència de gènere, i una mostra de curtmetratges en visió de gènere.

 • L'Oficina d'Atenció Ciutadana només atendrà amb cita prèvia 28 d'octubre de 2020

  A partir de dilluns 2 de novembre, l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, només atendrà amb cita prèvia.
  Podeu demanar cita trucant al 📞 938 970 103.

 • Confinament nocturn Confinament nocturn de 22 a 6 h 26 d'octubre de 2020

  La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.

 • Horaris d'obertura del cementiri 21 d'octubre de 2020

  Amb motiu de la celebració de Tots Sants, us informem dels dies i horaris d'obertura del cementiri.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18
Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18