Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Itinerari de vianants entre Les Cases Roges i Puigsigró 6 de març de 2023

  El passat dimarts dia 21 de febrer a la Sala de Plens de l’Ajuntament es va fer la presentació del projecte “Itinerari de vianants entre cases roges i Puigsigró”  amb els tècnics de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Durant la reunió es va tractar la construcció del futur itinerari que permetrà la mobilitat a peu entre les Cases Roges i Puigsigró i la millora estètica de la barrera de contenció entre les Cases Roges i la BV 2429.

 • Cartell Dia de les Dones 2023 Celebració del Dia de les Dones 1 de març de 2023

  Un any més arriba el més de març i la celebració del Dia de les Dones (8 de març), on s’han organitzat diferents activitats per a tots els públics.

  Durant tot el mes podreu veure l’exposicio´”Vides Treballades”, de fotografies de les Dones Grans del municipi en diferents espais del poble (Ajutament, Centre Cívic, Dispensari mèdic, Forn de pa, Farmàcia, Perruqueria ROHE, Agrobotiga).

 • Curs premonitors/es Curs de pre-monitors/es de lleure infantil i juvenil a Sant Cugat Sesgarrigues 24 de febrer de 2023

  Aquesta Setmana Santa farem al nostre municipi un curs de premonitors/es dirigit a persones joves de 15 a 17 anys. 

  Es tracta d’un curs introductori al món de l'educació en el temps de lleure i el seu vincle amb el joc, i alhora és un incentiu per què quan les persones participants tinguin els 18 anys, puguin formar-se com a monitors/es de lleure i desenvolupar aquesta tasca de forma professional.

 • Cartell nom Zona Esportiva Triem un nom per la Zona Esportiva 16 de febrer de 2023

  El Consell d'Infants de Sant Cugat Sesgarrigues impulsa un procés participatiu adreçat a tota la ciutadania per tal de triar col·lectivament un nom per a la Zona Esportiva del municipi.

  Estan cridats a participar totes les persones residents a Sant Cugat Sesgarrigues que hi treballin o hi estudiïn, de totes les edats.

 • Resultats de les consultes populars 6 de febrer de 2023

  El passat dissabte 5 de febrer de 2023 es van celebrar dues consultes populars, sobre la remodelació de la Plaça Joan Sangenís i sobre el model de recollida de residus.

  Us informem dels resultats de les consultes.

 • Consultes populars 16 de gener de 2023

  El proper 5 de febrer es duran a terme 2 consultes populars a Sant Cugat Sesgarrigues sobre el model de recollida de residus i sobre la pista projectada a la plaça Joan Sangenís.

 • Esquiada jove 2023 Torna l'esquiada jove 10 de gener de 2023

  Des de la Regidoria de Joventut, i amb la col·laboració de quatre ajuntaments més de la comarca, hem organitzat una sortida a la neu pels propers 4 i 5 de març de 2023 a la Masella, per joves menors de 18 anys (nascuts del 2005 al 2010, inclòs) del municipi.

 • Recollida d'avets de Nadal 9 de gener de 2023

  A partir del dia 10 de gener posem en marxa el servei de recollida d’avets de Nadal, i s’han habilitat 3 punts de recollida senyalitzats amb tanques i un rètol indicador.
  Els punts son: C/ Puigcigró, C/ Torre del Gall i Plaça de l’Ajuntament.
  L’últim dia que es podran deixar els avets als punts de recollida serà el divendres 20 de gener.

 • Campanya joguines Campanya de recollida de joguines 21 de novembre de 2022

  Aquest any, Sant Cugat Sesgarrigues participarà en la campanya “La joguina educativa”, a proposta d’unes veïnes del municipi i voluntàries de la Creu Roja.

  Aquesta campanya està impulsada per Creu Roja Joventut, amb l’objectiu de que  a l’època més significativa (per a la nostre societat occidental) de la joguina durant l’any (al Nadal) cap infant es quedi sense rebre un joc o joguina.

 • Ampliació de la recollida de poda 11 de novembre de 2022

  Us informem que a partir d’aquest mes de novembre i fins al febrer s’ampliarà la recollida de poda que s’està duent a terme l’últim dilluns de cada mes, i passarà a ser quinzenal.

 • Horaris d'obertura del cementiri per Tots Sants 20 d'octubre de 2022

  Amb motiu de la celebració de Tots Sants us informem dels dies i horaris d’obertura del cementiri:

 • 12 d’octubre portes obertes a l’Ajuntament 11 d'octubre de 2022

  El dimecres 12 d’octubre en horari de 9h a 12h, l’equip de govern obrirà l’Ajuntament  per poder atendre les vostres consultes.

 • Eco Sant Cugat ECO Sant Cugat 2022 14 de setembre de 2022

  Aquest any l’Eco Sant Cugat celebra la vintena edició.

  Els dies 22, 23, 24 i 25 de setembre el nostre municipi tornarà a ser el referent mediambiental de la comarca i voltants.

 • Activitats esportives curs 2022-02023 5 de setembre de 2022

  La setmana del 26 de setembre s’inicien totes les activitats esportives programades a Sant Cugat Sesgarrigues, i seguidament en podreu veure quines, el preu de cada una, el calendari i com fer la inscripció.

 • Nou espai al cementiri dedicat al Dol Perinatal 14 de juliol de 2022

  Des de l’Ajuntament es vol promoure un espai per al dol perinatal, gestacional i neonatal al cementiri del nostre poble.

  Aquest nou espai al cementiri vol ser una mostra de suport i reconeixement a les famílies que han patit una pèrdua perinatal.

 • Cartell Enquesta Jove Enquesta als i les joves per elaborar el Pla Local de Joventut 29 de juny de 2022

  Des de la Regidoria de Joventut estem elaborant el Pla Local de Joventut pels propers quatre anys. Aquest nou Pla Local 2022-25 serà el document marc on s’establiran les línies d’actuació en matèria de Joventut que es desenvoluparan a Sant Cugat Sesgarrigues.

  La teva opinió és molt important! Pots omplir l’enquesta anònimament a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/L4D9ZHhDnTMTugGq9

  Podeu fer-ho fins el 31 de juliol. Moltes gràcies per la teva col·laboració!!

 • Pressupostos participatius 2022 Pressupostos participatius 2022 3 de juny de 2022

  Tots els veïns i veïnes empadronades al poble a partir de 16 anys i les entitats, ja podeu participar en el procés de pressupostos participatius d’enguany.

 • Inscripcions a l'EMAP 3 de juny de 2022

  De l’1 al 15 de juny s’obre el termini per a les sol·licituds de noves inscripcions a l’EMAP, que es pot realitzar des de la web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

 • Balls cercavila Balls de cercavila de la Festa Major 26 de maig de 2022

  Vols ballar a la cercavila de la Festa Major?

  El dissabte 11 de juny comencem els assajos!

 • Concurs de relats curts de la diada de Sant Jordi 4 de maig de 2022

  En el Concurs de relats curts organitzat per la diada de Sant Jordi d’enguany hi ha participat un total 12 persones, i les membres del jurat ja han decidit els relats premiats.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:17
Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:17