Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Campanya joguines Campanya de recollida de joguines 21 de novembre de 2022

  Aquest any, Sant Cugat Sesgarrigues participarà en la campanya “La joguina educativa”, a proposta d’unes veïnes del municipi i voluntàries de la Creu Roja.

  Aquesta campanya està impulsada per Creu Roja Joventut, amb l’objectiu de que  a l’època més significativa (per a la nostre societat occidental) de la joguina durant l’any (al Nadal) cap infant es quedi sense rebre un joc o joguina.

 • Ampliació de la recollida de poda 11 de novembre de 2022

  Us informem que a partir d’aquest mes de novembre i fins al febrer s’ampliarà la recollida de poda que s’està duent a terme l’últim dilluns de cada mes, i passarà a ser quinzenal.

 • Horaris d'obertura del cementiri per Tots Sants 20 d'octubre de 2022

  Amb motiu de la celebració de Tots Sants us informem dels dies i horaris d’obertura del cementiri:

 • 12 d’octubre portes obertes a l’Ajuntament 11 d'octubre de 2022

  El dimecres 12 d’octubre en horari de 9h a 12h, l’equip de govern obrirà l’Ajuntament  per poder atendre les vostres consultes.

 • Eco Sant Cugat ECO Sant Cugat 2022 14 de setembre de 2022

  Aquest any l’Eco Sant Cugat celebra la vintena edició.

  Els dies 22, 23, 24 i 25 de setembre el nostre municipi tornarà a ser el referent mediambiental de la comarca i voltants.

 • Activitats esportives curs 2022-02023 5 de setembre de 2022

  La setmana del 26 de setembre s’inicien totes les activitats esportives programades a Sant Cugat Sesgarrigues, i seguidament en podreu veure quines, el preu de cada una, el calendari i com fer la inscripció.

 • Nou espai al cementiri dedicat al Dol Perinatal 14 de juliol de 2022

  Des de l’Ajuntament es vol promoure un espai per al dol perinatal, gestacional i neonatal al cementiri del nostre poble.

  Aquest nou espai al cementiri vol ser una mostra de suport i reconeixement a les famílies que han patit una pèrdua perinatal.

 • Cartell Enquesta Jove Enquesta als i les joves per elaborar el Pla Local de Joventut 29 de juny de 2022

  Des de la Regidoria de Joventut estem elaborant el Pla Local de Joventut pels propers quatre anys. Aquest nou Pla Local 2022-25 serà el document marc on s’establiran les línies d’actuació en matèria de Joventut que es desenvoluparan a Sant Cugat Sesgarrigues.

  La teva opinió és molt important! Pots omplir l’enquesta anònimament a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/L4D9ZHhDnTMTugGq9

  Podeu fer-ho fins el 31 de juliol. Moltes gràcies per la teva col·laboració!!

 • Pressupostos participatius 2022 Pressupostos participatius 2022 3 de juny de 2022

  Tots els veïns i veïnes empadronades al poble a partir de 16 anys i les entitats, ja podeu participar en el procés de pressupostos participatius d’enguany.

 • Inscripcions a l'EMAP 3 de juny de 2022

  De l’1 al 15 de juny s’obre el termini per a les sol·licituds de noves inscripcions a l’EMAP, que es pot realitzar des de la web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

 • Balls cercavila Balls de cercavila de la Festa Major 26 de maig de 2022

  Vols ballar a la cercavila de la Festa Major?

  El dissabte 11 de juny comencem els assajos!

 • Concurs de relats curts de la diada de Sant Jordi 4 de maig de 2022

  En el Concurs de relats curts organitzat per la diada de Sant Jordi d’enguany hi ha participat un total 12 persones, i les membres del jurat ja han decidit els relats premiats.

 • Calendari de preinscripció i matrícula a la Llar d'Infants La Balena 12 d'abril de 2022

  Us informem del calendari de preinscripció i matricula de la Llar d'Infants Municipal La Balena

 • Al·legacions al nou tram de la MAT 31 de març de 2022

  El passat mes de febrer va arribar a l’Ajuntament la notificació d’un nou tram de la MAT que afecta el municipi, sortint de Sant Pere Molanta, passant per Sant Cugat i acabant el seu trajecte a Vilafranca.

 • Xerrada informativa sobre el sistema de recollida de brossa Porta a Porta 30 de març de 2022

  El passat 29 de març, vam poder assistir a la xerrada que va impartir el sr. Isaac Peraire, director de l'Agència de Residus de Catalunya.

 • Concurs relats curts 2022 Concurs de relats curts per la Diada de Sant Jordi 9 de març de 2022

  Per la celebració de la Diada de Sant Jordi, s'organitzarà un any més el concurs de relats curts per a totes les edats.

 • Ajuda a Ucraïna Ajuda a Ucraïna 3 de març de 2022

  Podeu fer els vostres donatius de material o econònics per ajudar a les víctimes del conflicte d'Ucraïna.

 • Sortida al teatre "Adeu Arturo" 23 de febrer de 2022

  El diumenge 3 d’abril a la tarda es farà una altra sortida al teatre per anar a veure l’última estrena de La Cubana, “Adéu, Arturo”.

 • Servei de WhatsApp per a joves 21 de febrer de 2022

  L'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha activat el servei de missatgeria de WhatsApp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes d'interès per als joves del municipi d’entre 14 i 35 anys.

  El servei serà unidireccional i les persones usuàries no podran interactuar entre elles ja que no es tracta d'un xat, sinó d'un grup de difusió de missatges.

 • Concurs de balcons disfressats 9 de febrer de 2022

  Per celebrar la festa del Carnestoltes, per primer cop es farà el Concurs de balcons disfressats, on us convidem a guarnir els vostres balcons, finestres, façanes i aparadors.

  El concurs es farà des del dia 19 de febrer i finalitzarà el dia 6 de març de 2022, i pot participar-hi qualsevol persona major d’edat resident al municipi.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:17
Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:17