Notícies

 • Cartell ECO Torna l'ECO Sant Cugat 15 de setembre de 2021

  El cap de setmana del 24, 25 i 26 de setembre se celebrarà la 19a. ECO SANT CUGAT, la fira mediambiental del Penedès.

 • Camp de Futbol Activitats esportives Curs 2021-2022 27 d'agost de 2021

  La setmana del 27 de setembre de 2021 s’inicien totes les activitats esportives programades a Sant Cugat Sesgarrigues, i seguidament en podreu veure les activitats, el preu, el calendari i com fer la inscripció.

 • Reunió MAT Reunió informativa sobre la línia de molt alta tensió (MAT) 17 d'agost de 2021

  Davant la possible instal·lació d’una línia de molt alta tensió (MAT) al municipi, el dissabte 4 de setembre farem una reunió veïnal per donar tota la informació que tinguem. Serà a les 17h a la Sala del Cafè.

 • Cartell colònies Colònies del Consell d'Infants 2 d'agost de 2021

  El projecte d'enguany dels infants del Consell és organitzar unes colònies per a tots els nens i nenes del municipi de 10 a 12 anys.

  I el projecte, després de la gran feina que han estat fent durant el curs, JA ÉS UNA REALITAT!

 • Propostes acceptades Pressupostos participatius 14 de juliol de 2021

  Un cop finalitzat el termini de presentació de propostes dels pressupostos participatius, s'ha fet la valoració de totes les propostes i es publiquen les que han estat acceptades i denegades.

 • Festa Major 2021 8 de juliol de 2021

  La nostra Festa Major ja és aquí, i amb ella les ganes de gaudir de tots els actes preparats i retrobar-nos després d’un any sense poder celebrar-la.

  Les activitats s’iniciaran el dissabte 17 de juliol i s’allargaran fins al diumenge 25 de juliol.

 • Revetlles amb precaució Pautes de seguretat per la Revetlla de Sant Joan 21 de juny de 2021

  Fem un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

 • Piscina de Sant Cugat Sesgarrigues Temporada d’estiu a la piscina municipal 2021 26 de maig de 2021

  L’estiu és a prop i amb ell també arriba l’obertura de la temporada d’estiu a la piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues.

 • Cartell sortida Riera del Carme Activitat Jove: descens per la Riera de Carme 26 de maig de 2021

  El proper dissabte 12 de juny anirem, juntament amb altres municipis de la comarca, a fer barranquisme.

 • Cursos piscina Cursos de natació 2021 25 de maig de 2021

  Després d’un any sense poder-se fer a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19, aquest estiu tornarem a organitzar cursos de natació a la piscina de Sant Cugat Sesgarrigues.

 • Foto Casal Estiu 2020 Casal d’Estiu i Casal de Joves a Sant Cugat Sesgarrigues 14 de maig de 2021

  Aquest estiu es tornarà a celebrar un Casal d’Estiu i un Casal de Joves al municipi. Serà des del dilluns 28 de juny fins el divendres 30 de juliol de 2021.

 • Pressupostos Joves Cartell Pressupostos participatius Joves 13 de maig de 2021

  Des de la Regidoria de Joventut us proposem als i les joves de Sant Cugat Sesgarrigues dur  a terme l'experiència de la participació directa i posem a la vostra disposició una partida de 1.000€ perquè pugueu presentar les vostres propostes d’activitat o d’inversió.

 • Cartell Balls Cercavila Balla a la cercavila de la Festa Major 10 de maig de 2021

  Un any més s’acosta la Festa Major, i si l’evolució de la COVID-19 ens ho permet, celebrarem la nostra cercavila.

  Tots els infants que tinguin ganes de participar en algun ball es poden inscriure, només cal entregar la butlleta d’inscripció que trobareu als arxius adjunts i la podeu entregar a la bústia o a les oficines de l’Ajuntament o enviar-la al mail scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.catabans del dia 31 de maig.

 • Premis concurs relats curts Premis del Concurs de relats curts 30 d'abril de 2021

  El Concurs de relats curts de la Diada de Sant Jordi d'enguany ja té el veredicte dels relats premiats.

 • Concurs de relats Concurs de relats curts 9 d'abril de 2021

  Dins dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi, s'ha organitzat un concurs de relats curts per a totes les edats.

 • Servei Prodomicili 6 d'abril de 2021

  Serveis domiciliaris d’atenció a les persones és una iniciativa dedicada a promoure el sector de serveis a domicili, fonamentalment als d’atenció a les persones i a la llar.

 • Programa "Ubicat" del Consell Comarcal 6 d'abril de 2021

  Aquest programa va dirigit a persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’inserció laboral, persones inactives que han deixat de buscar feina perquè no tenen confiança a trobar-ne, o persones treballadores que no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals.

 • cartell consell joves Nou Consell de Joves 25 de març de 2021

  Des de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues volem impulsar un nou Consell de Joves, un espai de participació, iniciativa i implicació dels i les joves del municipi.

  Serà un òrgan consultiu independent, però emmarcat dins d’un projecte de participació ciutadana que donarà continuïtat al Consell d’Infants i facilitarà que els i les joves mantinguin el seu espai de participació i interlocució al municipi, creant una xarxa associativa, democràtica i cívica.

 • Recollida de poda Nou servei de recollida domiciliaria de restes de poda 19 de març de 2021

  L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues oferirà a partir del mes de març de 2021 un nou servei gratuït de recollida domiciliària de restes de poda en forma de brancada als veïns i veïnes que ho sol·licitin.

  Aquest és un servei de recollida de residus de poda i jardineria exclusivament domèstics. La recollida es farà mitjançant el subministrament a les persones sol·licitants d’un sac tipus big-bags de grans dimensions, i sense cap tipus de cost extra.

 • Infografia noves mesures Noves mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19 15 de març de 2021
Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18
Darrera actualització: 08.06.2020 | 13:18