Curs 2021 - 2022

Passejada ciutadana

El passat dimarts 15 de febrer es va reunir el Consell d'Infants de Sant Cugat Sesgarrigues en la seva trobada mensual. Durant la sessió es va estar preparant la passejada ciutadana que les Conselleres estan organitzant pel proper 15 de març. Durant aquesta passejada es transmetrà a les responsables de l'ajuntament la impressió que tenen sobre aquests espais i les millores que volen fer-hi, sobre el terreny.

Les participants van sortir al carrer a visitar dos dels espais del municipi en els que volen proposar millores, el parc de Sant Genís, i la zona de la Torre del Gall. Van poder fer una diagnosi dels espais "in situ", i van poder preparar-se les explicacions que faran durant la passejada, a la que també han convidat a l'alcalde, la regidoria d'urbanisme (??), l'Anto i la Yolanda.

Tanmateix, estan convidats a la passejada tots els infants del municipi que estiguin cursant de P3 a 6è, que també podran donar la seva opinió i fer saber quines mancances troben en aquests espais.

Colònies del Consell d'Infants

El passat cap de setmana 15 i 16 de gener van tenir lloc les colònies del Consell que havia calgut ajornar en dues ocasions. Aquestes colònies són el projecte que havien proposat el curs passat, i s’han organitzat íntegrament a partir de les aportacions dels Consellers i Conselleres del curs passat i el d’enguany. 

Entre les activitats que els mateixos infants van planificar hi havia taller d'slime, joc de nit, disco i jocs a la platja. Les dinamitzadores van preparar per a la tarda de diumenge una assemblea per acabar de triar el tema que es treballarà enguany al Consell.

Totes les activitats van resultar un èxit, i tant la casa com els àpats van agradar molt a les participants. Durant l'assemblea de diumenge es va consensuar que el tema que es treballaria enguany seria la millora de parcs i espais d'oci al municipi. També es va proposar de manera ferma repetir les colònies el curs vinent, caldrà veure quan, en quin format, etc.

Per últim, agrair des de l’equip educatiu a les Conselleres i les seves famílies la confiança dipositada, i a les responsables de l’ajuntament el suport rebut. Moltes gràcies a tothom!

 

 

Nou curs del Consell d'Infants

Els nens i nenes de 5è i 6è ja estan preparats per iniciar un nou curs del Consell d’Infants.

El dia 28 de setembre, vam fer una visita a l’escola per explicar-los el funcionament del Consell i convidar-los a participar-hi.

Les sessions es faràn el 3r dimarts de cada mes a les 16:30h al Centre Cívic.

Tots els infants que hi vulguin participar, només s’han d’adreçar a l’Ajuntament i entregar el full d’autorització.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 13:20
Darrera actualització: 20.06.2022 | 13:20