Curs 2022 - 2023

Procés participatiu: Triem entre tots i totes un nom per la Zona Esportiva

El Consell d'Infants de Sant Cugat Sesgarrigues impulsa un procés participatiu adreçat a tota la ciutadania per tal de triar col·lectivament un nom per a la Zona Esportiva del municipi.

Estan cridats a participar totes les persones residents a Sant Cugat Sesgarrigues que hi treballin o hi estudiïn, de totes les edats.

La recollida de propostes es farà del 21 de febrer al 20 de març, la ciutadania pot proposar noms dipositant la butlleta adjunta a l'Ajuntament, o a través del formulari que trobreu clicant aquí

Del 21 de març al 17 d'abril, es decidirà quines propostes són vàlides i passen a la fase de votació.

Les votacions de les propostes es faran de l'1 de maig al 15 de maig, presencialment a l'ajuntament, i cadlrà acreditar-se amb el DNI.

Les propostes que han passat a la fase de votació són: La Masia, Camí de la Masia, Pla de la Masia, La Figuera, Ficus.

El dia 16 de maig es va fer el recompte dels vots, i la proposta més votada ha sigut La Masia. Podeu veure el vídeo de l'acte de recompte de vots clicant aquí.

Podeu trobar més informació clicant aquí.

Us animem a participar-hi!

Començem un nou curs del Consell d'Infants

Aquest mes d’octubre iniciarem un nou curs del Consell d’Infants Municipal.
Aquest curs, com a novetat i a demanda de les Conelleres del curs passat, els infants que estiguin cursant 1r d’ESO, també hi podran participar. Per tant, tots els nens i nenes de 5è i 6è de primària i 1r d’ESO, podran participar-hi, i es reuniran el 3r dimarts de cada mes al Centre Cívic en horari de 17:30h a 18:30h.
Us avancem que, com en el curs anterior, s’està organitzant una sortida amb tots els consellers i conselleres per poder preparar el nou curs, us informarem de els dates.

En els arxius adjunts podeu trobar el calendari de totes les sessions.

Us animem a particiar-hi !
 

 

Darrera actualització: 18.05.2023 | 08:34
Darrera actualització: 18.05.2023 | 08:34