Espai jove

Benvingudes i benvinguts a la web de l’Espai Jove de Sant Cugat Sesgarrigues. En aquest espai podeu trobar informació sobre les diferents activitats, cursos i programes que realitzem des de la Regidoria de Joventut.

Les nostres principals línies de treball pretenen garantir l'emancipació dels i les joves des de tots els punts de vista. Oferim assessorament juvenil telemàtic o presencial a persones joves en els àmbits del treball, formació acadèmica, cursos i tallers, mobilitat europea, turisme, associacionisme i participació, salut, oci i cultura, habitatge, esport...

Demana cita prèvia i t’atendrem amb molt de gust.

Resol els teus dubtes amb l'atenció personal i especialitzada que necessites. Servei gratuït i confidencial.

Drogues, la guia que agrairàs al dia següent

Des del Consell de la Joventut de Barcelona ens ofereixen aquesta guia dirigida a adolescents amb l’assessorament d’Energy Control.

De drogues n’hi ha moltes i provoquen efectes molt diversos. Si t’ha passat pel cap consumir-ne alguna, o si tan sols tens curiositat per saber millor de què va tot això, aquesta guia et pot servir per resoldre alguns dubtes.

Com ens afecten l’alcohol, el tabac i altres drogues, les diferents addiccions que se’n deriven, quins poden ser els senyals d’alarma, com reaccionar i prevenir i els recursos als quals pots recórrer si tu o algú del teu voltant es troba amb aquest problema.

Descarregueu-vos la versió en pdf de "Drogues, la guia que agrairàs al dia següent".

“Guia Joves i Habitatge”, mesures urgents en habitatge per la COVID-19

A causa de la pandèmia de la COVID-19 s’han aprovat unes mesures per atendre les dificultats que pugueu tenir els i les joves (també per a la ciutadania en general) en el manteniment i el pagament de l’habitatge derivades d’aquesta situació.

Aquestes mesures van adreçades a les persones i famílies que viviu en un habitatge de propietat i que teniu una hipoteca, i també a aquelles que viviu en un habitatge de lloguer.

En aquest document hi trobareu algunes preguntes i respostes que us poden ajudar a beneficiar-vos d’aquestes mesures.

Descarregueu-vos la versió en pdf de la “Guia Joves i Habitatge”.

Nou compte Instagram

Estrenem nou compte d’Instagram: EspaiJoveStCugatSesgarrigues

Seguiu-nos per estar assabentats/ades de les activitats i recursos que s’ofereixen!

Estrenem nova imatge de l’Espai Jove de Sant Cugat Sesgarrigues.

Us presentem la nova imatge corporativa d'Espai Jove, més juvenil, atractiva, fresca i moderna.

Ambientem el local de l’Espai Jove situat al Centre Cívic

Estem preparant un espai que volem que sigui el motor des d'on la regidoria de joventut impulsi les polítiques, activitats o cursos adreçats als i les joves. I també un espai de trobada per a persones joves, entitats o grups que vulguin implicar-se i desenvolupar projectes. Si tens una idea, serà benvinguda!!

Tenim moltes ganes de fer coses, però degut a la situació epidemiològica que estem vivint, de moment l’Espai Jove ha d’estar tancat.

Esperem trobar-nos ben aviat!

Darrera actualització: 27.01.2021 | 10:24
Darrera actualització: 27.01.2021 | 10:24