Joventut

Enllaços

Notícies

 • 29 de juny de 2022 Enquesta als i les joves per elaborar el Pla Local de Joventut Cartell Enquesta Jove

  Des de la Regidoria de Joventut estem elaborant el Pla Local de Joventut pels propers quatre anys. Aquest nou Pla Local 2022-25 serà el document marc on s’establiran les línies d’actuació en matèria de Joventut que es desenvoluparan a Sant Cugat Sesgarrigues.

  La teva opinió és molt important! Pots omplir l’enquesta anònimament a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/L4D9ZHhDnTMTugGq9

  Podeu fer-ho fins el 31 de juliol. Moltes gràcies per la teva col·laboració!!

 • 21 de febrer de 2022 Servei de WhatsApp per a joves

  L'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha activat el servei de missatgeria de WhatsApp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes d'interès per als joves del municipi d’entre 14 i 35 anys.

  El servei serà unidireccional i les persones usuàries no podran interactuar entre elles ja que no es tracta d'un xat, sinó d'un grup de difusió de missatges.

 • 28 de gener de 2022 Nous projectes d’inserció sociolaboral adreçats a persones joves entre 16 i 29 anys

  Des del Departament d’Acció Social i Educativa de Fundesplai enceten nous projectes adreçats a persones joves entre 16 i 29 anys, una iniciativa d’inserció sociolaboral centrada en l’acompanyament dels joves en itineraris formatius específics i personalitzats que esdevinguin oportunitats laborals d’èxit.

Darrera actualització: 22.01.2021 | 11:11