Avisos
Tauler d'anuncis
Notícies
 • Ús mascareta Ús obligatori de la mascareta 09.07.2020

  Les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat. La mesura es pren per evitar el contagi i la propagació de la COVID-19.

 • Informació de la piscina municipal 2020 19.06.2020

  L’esclat de la pandèmia de la COVID-19 i la consegüent declaració de l’estat d’alarma han provocat una situació extraordinària emergència social que ens ha fet adaptar el reglament i normatives de la piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues.

  El principal risc de les piscines degut al virus SARS-COV-2 no és l’aigua, sinó la interacció entre les persones que acudeixen a la instal·lació, per tant, les mesures de prevenció aniran dirigides a garantir el distanciament físic de les persones usuàries (de dos metres com a mínim), la neteja i desinfecció de les instal·lacions, el tractament de l’aigua i el control de l’aforament.

                               Piscina municipal Sant Cugat Sesgarrigues

 • Coronavirus Actualització de les restriccions d'activitats per la COVID-19. FASE 3 18.06.2020

  En el document adjunt podeu trobar tota la informació actualitzada a dia 18 de juny de 2020 sobre les restriccions d'activitats a Catalunya.

 • Vols rebre el butlletí “Sant Cugat de Bat a Bat” en format digital ? 18.06.2020

  Si esteu interessats/es en rebre el butlletí municipal “Sant Cugat de Bat a Bat”, en format digital, us el podem enviar per correu electrònic.

 • Desinfecció i neteja de carrers del municipi el dia 18 de juny 17.06.2020

  L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, amb la col·laboració d’un equip de voluntaris, realitzarà tasques de neteja i desinfecció mitjançant eines de fumigació a tots els carrers del municipi. La intervenció es durà a terme el 18 de juny a les 20.00 hores. En cas de pluja es farà l'endemà a la mateixa hora.

 • Aixecament del tancament d'equipaments municipals a causa del SARS COV-2 16.06.2020

  Atès que en la Fase 2 actual en la qual es troba la regió sanitària de la qual forma part el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues ja es pot aixecar el tancament dels equipaments municipals i de les activitats que s’hi realitzen, ja sigui de caràcter públic o privat, sempre i quan es respectin i es facin complir les instruccions i recomanacions establertes en cada moment d’ús dels equipaments.

 • Convocatòria de sessió extraordinària del Ple a celebrar el proper dia 16 de juny de 2020 a les 19 h 15.06.2020

  Aquesta sessió es durà a terme a distància, de forma telemàtica a través de videoconferència, mitjançant sessió a la plataforma Localretmeet sempre que es compleixin les determinacions tècniques i de quòrum detallades en la Disposició Final Segona del Reial Decret-llei 11/2020, de 31 de març, i a la Disposició addicional tercera del Decret Llei 7/2020, de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica. A fi i efecte de garantir el caràcter públic de la sessió aquesta serà retransmesa pel canal de youtube de l’Ajuntament.

Més notícies
On som

Agenda
 • Trobada de barri - Joc de la Rutlla - AJORNAT Dijous, 16 de juliol de 2020 (De 20.00 h a 22.00 h)

  Una bona manera de conèixer les inquietuds dels nostres veïns i veïnes és poder-les comentar de manera distesa, propiciant espais de debat i que tinguin una continuïtat en el temps

 • Bibliobús Divendres, 24 de juliol de 2020 (De 18.00 h a 19.15 h)

  Servei de Bibliobús a la Plaça del Sindicat

 • Trobada de barri - Casc antic Dijous, 3 de setembre de 2020 (De 20.00 h a 22.00 h)

  Una bona manera de conèixer les inquietuds dels nostres veïns i veïnes és poder-les comentar de manera distesa, propiciant espais de debat i que tinguin una continuïtat en el temps

Més activitats